Carl Holst træder tilbage som forsvarsminister

Carl Holst - Foto Chr. Sundsdal - krigeren.dk

Carl Holst har netop meddelt via forsvarsministeriets hjemmeside, at han træder tilbage som forsvarsminister

“Jeg har i dag meddelt statsministeren, at jeg træder tilbage som forsvarsminister og minister for nordisk samarbejde.

Jeg har været glad for og beæret over det privilegium at være minister for et område med så mange dedikerede mænd og kvinder, der hver dag yder en kæmpe indsats for Danmark.

Annonce
Annonce

Men jeg har også måttet erkende, at sager fra min tid som formand for Region Syddanmark er kommet til at skygge for mine muligheder for at gøre en forskel som forsvarsminister og minister for nordisk samarbejde.

Sager, der også efterhånden er kommet til skygge for regeringens arbejde, og det ønsker jeg ikke.

Derfor har jeg meddelt statsministeren, at jeg ønsker at træde tilbage som forsvarsminister og minister for nordisk samarbejde af hensyn til forsvaret og af hensyn til regeringens vigtige arbejde.”

LÆS OGSÅ :  Forsvaret får kritik: Har manglet udstyr og søfolk

LÆS OGSÅ : Forsvarsministeren : Selvfølgelig skal vi have et artilleri – og det har vi også

Carl Holst nåede at have sit minister kontor i 93 dage. Det forventes at statsminister Lars Løkke Rasmussen allerede i morgen, vil afsløre hvem der skal afløse Carl Holst.

138 kommentarer

Skriv et svar
 1. Jaaaaa . . . frem med alle musikkorps, flag i top, salut fra Dannebrog og Sixtus og fest i gaden! Må bare håbe, at ham Lars besætter posten med en mere kompetent person og gerne med en militær baggrund denne gang. Hvor er Søren Gade henne?

 2. Lad os nu få en forsvarsminister, der har gjort tjeneste i kongens klær’ og kan tale for at vi opruster alle tre forsvarsgrene, da vi jo ikke aner hvilken fremtid vi går i møde.

 3. På tide. Lad os nu få en minister, som er kvalificeret, og som ikke er en amoralsk plattenslager og levebrødspolitiker.
  Og en minister, som mindst har aftjent værnepligt, så han ved en anelse om soldaternes vilkår.

 4. Det var heller ikke for tidlig! Så smid ham i spjældet, hvis han har lavet noget ulovligt! Nu hvor det ikke kan blive en fra Socialdemokratiet, så få Søren Gade på banen!!

 5. Tror det bliver Pernille Skipper som afløser…….
  Bare de dog for helved’ kan finde een med en fornuftig baggrund.
  Med tanke på hvor mange folketingsministre der har fået en næse for langt grovere forsømmelse og manglende handlekraft der efterfølgende er fortsat i samme stilling er denne sag amatøragtig !!

 6. Fandme for tamt.. ja han har lavet noget RØV, men ville det ikke Være bedre at tage tyren ved hornene og visse os alle sammen at han kan og vil!?
  Er der snart en politiker der tør få lidt snavset hænder?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *