Armadillo DVD: udgivelsesdato og eksklusivt ekstramateriale

Vi har snakket med Sara Stockmann, der er producer på filmen [[Armadillo]] og hun har løft lidt af sløret for hvad man får af ekstra på DVD’en ud over filmen. Desuden er udgivelsesdatoen nu helt fastlagt.

Ekstramateriale
DVD’en indeholder 50 minutters eksklusivt ekstramateriale.:

– Interview/portræt af de soldater, der medvirker i filmen.

Annonce
Annonce

– Kampscener hvor de danske soldater samarbejde med den afghanske hær. Scener der ikke er med i filmen. Tre afghanske soldater bliver hårdt sårede.

– Desuden indeholder DVDen en historie om hjemsendelsen af en soldat, der mister modet efter drabet på en lille afghansk pige.

Udgivelsesdato
Mange har spurgt til og undret sig over, at der skulle gå så lang tid før man kunne købe filmen på DVD. Men grundet en aftale/ regel der er indgået imellem Producentforeningen, Foreningen af Filmudlejere i Danmark, Det Danske Filminstitut og Danske Biografer, har det altså ikke være muligt for [[Fridthjof FIlm]] at udgive den før. Aftalen går ud på at danske film første må udgives på DVD, 6 måneder efter biografpremieren. Fridthjof Film har søgt om dispensation fra aftalen om, at film først må udkomme et halvt år efter biografpremieren og har fået et nej.

Men nu DVD’en fået en endelig udgivelsesdato som hedder den 30. november 2010.

Forudbestil DVD’en i vores nye minishop, og modtag den med posten på udgivelsesdagen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *