Act of Valor får ikke dansk biograf premiere

[box_alert]Denne artikel er opdateret, da Nordisk Film har taget filmen til sig. Dansk premiere 3. maj 2012![/box_alert]

På åbningsweekenden har Act of valor indtjent 25 mio. dollars, og er dermed ugens mest sete biograf film i USA. Men på trods af det store hype i USA, så er der pt. ikke planlagt nogen dansk biograf visning. Det eneste sted i europa vi har hørt om en biograf visning, er den 16. marts i Italien.
Der endnu ingen dansk distributør på filmen, i forhold til DVD og blue-ray.

Filmen Act of Valor handler om den amerikanske specialenhed Navy Seals. Handlingen går ud på befrielsen af en efterretningsofficer, som er blevet taget til fange på Filippinerne. Historien er fiktiv, men våbnene er ægte og ammunitionen skarp. Flere af de medvirkende er ikke skuespillere, men soldater fra Navy Seals.

– “Den her film giver os mulighed for meget visuelt at forklare, hvad det vil sige at være Navy Seal. Det giver et unikt og værdifuldt indblik i vores arbejde”, lyder det fra en af mændene fra Navy Seals.

Tryk for at forstørre

I USA har filmen sat følelserne i kog. Flere militærfolk mener, at filmen er så autentisk, at den røber elitesoldaternes måde at arbejde på – og det er selvsagt et problem.

Andre mener, der er tale om en propagandafilm, som kun har til formål at rekruttere unge til specialenheden, skriver tv2.dk.

[hdplay id=7 ]

Comments

One Ping

  1. Pingback:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Loader…

0

Din reaktion / kommentar ? Du kan enten vælge at benytte via Facebook, eller nederst (standard kommentar)

0 kommentarer